Backup & overvåkning av WordPress

SeoWeb tilbyr remote nettside backup & overvåkning av din WordPress installasjon – oppdatert 24/7.
Vi kjører komplett backup remote i skyen på nattestid – og varsler deg straks det skulle være sikkerhetshull rapportert i en av dine installerte moduler, og oppdaterer disse asap for å unngå unødvendig risiko for hackerangrep.

WordPress og modulene som er installert må jevnlig oppdateres og vedlikeholdes for å unngå nedetid og sikkerhetshull i løsningen – som kan åpne opp for uønsket kode og utnytting av ressurser på ditt domene til distribusjon av SPAM, etc..

Vi leverer komplett sikkerhetssystem for WordPress – som sikrer din installasjonen (uansett host) – optimalt sikret til enhver tid.

I tillegg har vi overvåkning av oppetid inkludert i våre avtaler – slik at skulle det skje noe med din server på noe tidspunkt 24/7 – så har vi personell som kan fikse dette for deg – når det skjer. Unngå kritisk nedetid for din wordpress nettside.

Dere trenger ikke å ha deres WordPress installasjon hos SeoWeb AS for å benytte dere av vår løsning – men vi tilbyr også meget gunstige webhostingavtaler, hvor vi har tjenesten inkludert.

Ta kontakt idag for en uforpliktende prat : [email protected]