Internettmarkedsføring

Internettmarkedsføring byr på store utfordringer, men samtidig er internett en fantastisk mulighet for nær sagt enhver bedrift. Utfordringen ligger i hvordan man tilnærmer seg den kundemassen som nettopp du er på jakt etter, og for å nå målgruppen kreves tid, erfaring og ikke minst kompetanse.

SeoWeb tilbyr målrettet og målbar internettmarkedsføring – rettet mot din målgruppe. Istedenfor å bruke markedsføringsbudsjett tilfeldig, bruker vi vår kompetanse til å nå nøyaktig det segmentet du ønsker rette deg mot. Behov for alternativ markedsføring vil dermed reduseres kraftig – og budsjett tilgjengelig utnyttes effektivt.

SeoWeb tilbyr markedsføring som blant annet inkluderer:

  • Søkemotoroptimalisering
  • Google Adwords
  • Facebook PPC annonsering
  • Bannerannonsering

Internettmarkedsføring

SeoWeb tilbyr deg som kunde den mest målrettede annonsering som er tilgjengelig på internett. Vi kommer gjerne frem til kreative løsninger sammen med deg som kunde, da hver enkelt kunde sitter på sine egne særegne utfordringer som må løses. Hver kunde er forskjellig – og med forskjellige mål!

Kartlegging av kunden – og hva kunden er på jakt etter

En nettside uten styring, vil som oftest tiltrekke seg tilfeldig trafikk – og sjansen for å nå akkurat den kunden som konverterer for deg reduseres markant. Ved å bruke målrettede nøkkelord tilpasset deg og din bedrift, vil man oppleve at kvaliteten på trafikken øker.

Søkemotoroptimalisering kan utgjøre den store forskjellen

85% av norges befolkning bruker Google til å lete opp informasjon på internett hver eneste dag. Google er verdens største søkemotor, og gir tilstedeværende bedrifter enorme salgs- og markedsføringsmuligheter. Den lokale butikken på hjørnet, kan fort bli en butikk som selger godt utenfor landegrensene – og bedriften som ikke ønsker eller kraften i denne kanalen – kan gå glipp av potensielt store inntekter.

Søkemotoroptimalisering forbedrer kraftig  mulighetene for at nettopp din bedrift når opp i konkurransen på internett!

SeoWeb hjelper deg bli synlig på søk som knyttes opp mot din virksomhet!