Søkemotorannonsering – målrettet annonsering!

Søkemotorannonsering | google adowords - annonsene kommer her

Søkemotorannonsering gir deg den mest målrettede annonseringen – hvor du treffer brukeren når vedkommende er på jakt etter produktet ditt.

Majoriteten av befolkningen bruker en søkemotor når de skal finne informasjon på nett – og en katalog av tjenester og produkter – optimalisert for indeksering i søkemotorene – gir deg store fortrinn i forhold til å rangere i søk.

Søkemotorannonsering gjør at du kan kjøpe søkefraser og ord som man ønsker være synlig på. Annonsene vil – gitt at prisen er riktig – kun slå ut hvis noen søker på nettopp ditt nøkkelord!

Kostnaden på kampanjene er alt etter pris og hvor mange som klikker på kampanjen. Har du f.eks en landingsside for din PPC (Pay-Per-Click) kampanje som er søkemotoroptimalisert (SEO) vil kampanjen kunne få en ekstra boost, ved at prisen for kampanjene går ned. Har man store kampanjer i f.eks Google AdWords, vil en optimalisering av disse kampanjesitene kunne ha stor påvirkningskraft på prisen man betaler (flere klikk for samme prisen)

Vi oppretter og/eller drifter din søkemotorannonsering!

Slik sett vil søkemotorannonsering kombinert med søkemotoroptimalisering kunne forsterke virkningen av kampanjen i begge retninger – en økning i besøkende både i organisk søk og betalte annonsene – samt en mindre kostnad pr. klikk, som kan utgjøre en stor forskjell hva gjelder din konkurransedyktighet kontra dine