Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er i vinden som aldri før – og viktigheten av det blir tydeligere og tydeligere ettersom kamp om kundene på nett tilspisses.  Søkemotoroptimalisering er et samlebegrep for teknikker som gjør en side på nett, tilrettelagt for at søkemotorene skal lett finne ut hva du ønsker å formidle – og dermed rangere nettsiden i henhold til nettopp det du ønsker.

Søkemotoroptimalisering | organisk søk & ppc | seowebNettsider kan lages på mange forskjellige måter og ved hjelp av mange forskjellige teknikker – men ikke alle teknikkene er like bra om du ønsker at søkemotorene skal finne nettstedet ditt – og derfor er det viktig å forstå hvilke begrensninger du legger for deg selv ved et valg, kontra et annet!

Søkemotoroptimalisering (SEO) sikrer altså at sidene har en struktur som søkemotorene klarer å tolke optimalt.

Søkemotoroptimalisering er med på å sikre deg og ditt nettsted relevant og langvarig trafikk over tid – uten å måtte betale for dyre katalogoppføringer og markedsføring i andre medier!

Ta kontakt for tilbud på søkemotoroptimalisering!

85% av norges befolkning har  Google som sin foretrukne søkemotor  når de skal finne informasjon på nettet – så verdien av å ligge godt plassert (i det organiske søket) kan utgjøre ganske mange kroner og øre for en gjennomsnitts bedrift på nett.

Søkemotoroptimalisering er i motsetning til tradisjonell markedsføring på Internett en rimelig investering – og selv små budsjetter kan gi meget gode resultater for alle de mest betydningsfulle søkemotorene på markedet: Google, Yahoo & Bing

Søkemotoroptimalisering krever planlegging!

Søkemotoroptimalisering er som nevnt et samlebegrep for en rekke teknikker og innholdet på et nettsted.  Planlegges det et nytt design nettsidene deres er det en klar fordel om vi kommer inn tidlig i prosessen for å bistå og evnt. luke bort løsninger som potensielt kan få store konsekvenser for  det ferdige nettstedets evne til å rangere i søkemotorene. Det er en mye større kostnad forbundet med å rette opp feil i ettertid!

Betaler du for kostbare katalogtjenester?

SeoWeb kan hjelpe deg med å måle, analysere og dokumentere hvilken effekt dine oppføringer i forskjellige katalogtjenester gir for deg – og er nyttig informasjon når disse avtalene skal reforhandles på et senere tidspunkt. Vi bistår også med anbefalinger og råd i forhold til evnt. andre oppføringer som kan være av verdi for nettopp deg og ditt selskap!