Webanalyse – Måling av kundeadferd

Webanalyse kan er et særdeles viktig hjelpemiddel til å forstå hvem og hvordan brukerne av nettstedet er.  Webanalyse dreier seg ganske enkelt å studere den informasjonen som samles inn fra brukerne, og vurdere forbedringer med tanke på de svarene som analysen gir.

Webanalyse - hvordan konverterer nettstedet ditt?SeoWeb installerer webanalyse verktøy for deg, og sender deg jevnlige rapporter på hvordan nettstedet fungerer – og ikke minst –  foreslå tiltak som kan forbedre situasjonen i positiv retning.  Kjører du kampanjer utenom Internett, vil vi kunne spore og evaluere effekten av disse – og dermed vurdere om denne gitte typen markedsføring fungerte for dere.

SeoWeb hjelper deg med å evaluere hvem kundene deres er, og hvordan de finner dere, hvor lenge og ofte man besøker siden. SeoWeb er også med og vurderer og setter opp måltrakter for spesielle nøkkelområder som man ønsker ekstra dybde informasjon om.

Har du en nettside som ikke konverterer ?

SeoWeb sin webanalyse vil kunne avdekke hvor trafikken stopper opp på veien til en konvertering, og kunne iverksette og evaluere forskjellige tiltak som vil kunne forbedre dette! Klarer nettstedet ditt holde på brukerne lenge nok til at de konverterer ? Hvor kommer trafikken som konverterer fra ?

SeoWeb hjelper deg danne deg et bilde av hva som faktisk skjer på ditt nettsted – og hvorfor!